Ζαχίντ: «Δεν έμεινα έκπληκτος»

Συνέντευξη σε Νορβηγική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Γκαγιάς Ζαχίντ και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ αλλά και για την μη κλήση του στην Εθνική Νορβηγίας.

Τι είπε μεταξύ άλλων:

Για τη μη κλήση του στην Εθνική Νορβηγίας: «Ειλικρινά, δεν έχω καμία απάντηση γι’ αυτό. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Δεν έμεινα όμως έκπληκτος. Δέχομαι ερωτήσεις συνέχεια, αλλά αυτές οι ερωτήσεις νομίζω ότι πρέπει να γίνονται σε κάποιον άλλο».

Διαβάστε επίσης: Ζαχίντ: «Να τα βάλουμε με τον Απόλλωνα»

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, παλεύουμε για την πρώτη θέση, επομένως όλη η προσοχή μου τώρα είναι εκεί. Πιθανότατα διανύω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Έγινα πιο σταθερός και παλεύω περισσότερο. Σκοράρω επίσης σε σταθερή βάση. Πάντα είχα την απορία για το πώς θα ανταποκριθώ μετά από μια τέτοια μετεγγραφή και τώρα έχω ως ένα βαθμό την απάντηση. Μου δίνει κίνητρο να παίζω σε μια ομάδα που επιβάλλεται και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να αποδώσω στην πρώτη μου σεζόν στο εξωτερικό».

Διαβάστε επίσης: Εκπληκτικός ο Ζαχίντ, ανάμεσα σε αστέρες εκατομμυρίων!

Για το μέλλον: «Το βλέπω αυτό σαν ένα σταθμό και θέλω να προχωρήσω και άλλo. Τώρα, όμως, νιώθω καλά και όλη μου η προσοχή είναι στη μάχη του τίτλου».

Διαβάστε επίσης: Ο Ζαχίντ «έπιασε» τον… Ζαχίντ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ