aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΥπέρβαση κόντρα στην καλύτερη επίθεση

Υπέρβαση κόντρα στην καλύτερη επίθεση

Aναφορά στο σημερινό παιχνίδι της καλαθοσφαιρικής ομάδας κάνει η διοίκηση του Σωματείου του ΑΠΟΕΛ στην επίσημή της ιστοσελίδα.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει την υπέρβαση στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την λιθουανική BC Prienai προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην «Prienai Arena» στις 18:30 ώρα Κύπρου και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τα κανάλια της FIBA στο YouTube.

Η ομάδα μας μετά τη μεγάλη νίκη σε βάρος της Telekom Bonn μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά με μειωμένες πιθανότητες. Για να διατηρηθούν οι ελπίδες, οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη θα πρέπει να ξεπεράσουν και πάλι τον εαυτό τους και να κερδίσουν τη λιθουανική ομάδα με εφτά πόντους διαφορά. Πέραν αυτού, η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αν αναλογιστούμε ότι θα αντιμετωπίσει μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες του FIBA Europe Cup, η οποία διαθέτει την καλύτερη επίθεση (90,1 πόντους), μοίρασε τις περισσότερες ασιστ (24,5) και βρίσκεται στη 2η θέση στα ριμπάουντ (36,1).

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και άπαντες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ