aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞέρει τον τρόπο να παίρνει προκρίσεις…

Ξέρει τον τρόπο να παίρνει προκρίσεις…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει αυτό που έμαθε να κάνει καλύτερα απ’ όλους τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Να σφραγίσει άλλη μια πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ η οποία θα του δώσει την δυνατότητα διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για άλλη μια φορά στην ιστορία του.

Κόντρα στην Μπερ Σεβά και με το 2-2 του Ισραήλ ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί όμως θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και εντός αγωνιστικού χώρου. Μέσα στο ΓΣΠ οι γαλαζοκίτρινοι πανηγύρισαν πολλές φορές στο παρελθόν προκρίσεις και αυτό καλούνται να κάνουν και σήμερα μπροστά στο κοινό τους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Με το μαχαίρι στα δόντια!

Το επιθετικό πρόβλημα που προέκυψε με την αποβολή Ντελατόρε στον πρώτο αγώνα σαφώς και δημιουργεί θέματα από τακτικής άποψης ωστόσο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό αναπροσαρμόζοντας το αγωνιστικό του πλάνο.

Διαβάστε επίσης: Ασπίδα από Μπαλταζάρ στον Βάτερμαν: «Δεν κατανοώ…»

Δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην 11άδα ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες όπως αυτή στο αριστερό άκρο της άμυνα με το Νικόλα Ιωάννου να έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με τον Κάζου ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μιλάνοφ στην θέση του Νσούε παρόλο που ο πολιτικογραφημένος Ισπανός ήταν αρκετά καλός στον πρώτο αγώνα.

Η θέση στην επίθεση αποτελεί γρίφος με τους Εφραίμ, Ντε Βινσέντι, Τάαμαρι, Σάλαϊ και Ζαχίντ να είναι παίκτες που με διάφορους τρόπους μπορούν να καλύψουν το κενό.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision Sports 1 ενώ διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Φινλανδός Mattias Gestranius έχοντας ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Jan-Peter Aravirta και Mikko Alakare.

Στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ όπως είναι ήδη γνωστό ο ΑΠΟΕΛ αν καταφέρει και προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Αστάνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ