aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒοηθός Κρίστιανσεν: «θα δούμε έναν πιο “κάθετο” ΑΠΟΕΛ»

Βοηθός Κρίστιανσεν: «θα δούμε έναν πιο “κάθετο” ΑΠΟΕΛ»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Vasca» του Μπιλμπάο μίλησε ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ Χούλιο Μπανουέλος σχολιάζοντας τις αναμετρήσεις μεταξύ της Αθλέτικ και του ΑΠΟΕΛ στο Europa League και το πώς θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» ο ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της Πέμπτης.

«Ξέρουμε όλοι τις ικανότητες της Αθλέτικ και ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Στον αγώνα στον Σαν Μαμές είχαμε την αναγκαία τύχη και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα που μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε για την Πέμπτη», σχολίασε αρχικά.

Για τις δυσκολίες του αγώνα στο ΓΣΠ ανέφερε: «Είμαστε μία πολύ πειθαρχημένη ομάδα και δεν πτοούμαστε εύκολα. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά μελετώντας τον αντίπαλο θα προσπαθήσουμε να τις σμικρύνουμε και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Η νίκη απέναντι στην ΑΕΛ ήταν μία πολύ καλή αρχή για τον αγώνα της Πέμπτης».

Για τον αγώνα στο Σαν Μαμές είπε: «Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι επιστροφές των ποδοσφαιριστών της Αθλέτικ δεν μας το επέτρεψαν. Στο ΓΣΠ θα αγωνιστούμε διαφορετικά, θα δούμε έναν πιο “κάθετο” ΑΠΟΕΛ».

«Είναι διεθνής ποδοσφαιριστής και είναι πολύ σημαντικός για τον αντίπαλο, αλλά η απουσία του δεν υποβαθμίζει την ποιότητα της Αθλέτικ», ανέφερε για την απουσία του Αντούριθ από την αποστολή της Μπιλμπάο λόγω τραυματισμού.

Για την ατμόσφαιρα στη Λευκωσία και για τα επεισόδια στο Μπιλμπάο είπε: «Στους οπαδούς εδώ αρέσουν οι φωτοβολίδες, αλλά δεν έχουν πολλά προβλήματα με τη βία. Είδα εικόνες από τα γεγονότα στην Ισπανία και είναι πολύ δυσάρεστα, αλλά είναι μία μειονότητα πιστεύω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ