aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒάντερ… δεύρο έξω!

Βάντερ… δεύρο έξω!

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του μεθαυριανού ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα και με δεδομένη τη διαφορά που έχτισε από τη δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ (+6), εννοείται πως κάθε νίκη θα ισοδυναμεί με άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια που θα έχει σήμερα στη διάθεσή του και τον Ζίφκο Μιλάνοφ (όχι όμως και τον Φερνάντο Καβενάγκι), έχει να αντιμετωπίσει την απουσία δύο παικτών με τεράστια συμβολή στην πορεία αντεπίθεσης.

Ο λόγος, ασφαλώς, για τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας Τόμας ντε Βινσέντι και το «μηχανάκι» στη μεσοεπιθετική γραμμή Γιάννη Γιαννιώτα. Την απουσία του πρώτου στη γραμμή κρούσης θα καλύψει ο Πιέρος Σωτηρίου και του δεύτερου, όπως όλα δείχνουν, ο Βάντερ Βιέιρα.

Ο Βραζιλιάνος, μετά από τέσσερα σερί παιχνίδια εκτός αρχικού σχήματος, αναμένεται πως θα επιστρέψει και καλείται να δώσει την απαιτούμενη ώθηση σ’ ένα «καυτό» ματς. Γνωρίζει πολλά καντάρια μπάλα και πλέον, έφτασε η ώρα για να δώσει ακόμη πιο πειστικές απαντήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ