aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤζεμπούρ τριετίας!

Τζεμπούρ τριετίας!

Ποδοσφαιριστής του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια θα πρέπει να θεωρείται ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Δηλαδή ο Αλγερινός επιθετικός ρίχνει άγκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Εξέλιξη με την οποία ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης κάνει πράξη την επιθυμία του κερδίζοντας και το μεγάλο του στοίχημα.

Ο Τζεμπούρ τη στιγμή βρίσκεται στις τελευταίες διαπραγματεύσεις με τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας πίσω αυτούς της Αθήνας και της ΑΕΚ αποδεχόμενος με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά τη βελτιωμένη πρόταση στο πρόσωπό του.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε προσφέρει εξ αρχής συμβόλαιο τριών ετών στον Αλγερινό επιθετικό και μετά από τη βελτιωμένη οικονομική του πρόταση έδειξε σύμφωνος στο να μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εξέλιξη που μόνο ικανοποιημένο αφήνει το τεχνικό της ομάδας Νίκο Αναστόπουλο που στο πρόσωπό του βλέπει τον επιθετικό κρούσης που επιθυμούσε.

Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές συζητάνε τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνίας πριν αυτή αποτυπωθεί μέσω της ανακοίνωσης της ΠΑΕ. Εξελίξεις οριστικές αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ώρες με το μόνο σίγουρο να είναι πως ο έμπειρος αναμένεται το βράδυ να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Εκεί όπου είναι βέβαιο ότι θα τύχει θερμής υποδοχής από φιλάθλους του Άρη. Πολύ απλά γιατί πρόκειται για μία μεταγραφή αεροδρομίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ