aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤρελός χορός εκατομμυρίων στον ΑΠΟΕΛ

Τρελός χορός εκατομμυρίων στον ΑΠΟΕΛ

Δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις για το επόμενο συμβόλαιο του ΑΠΟΕΛ με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν, η Cablenet είναι η εταιρεία που θέλει να κάνει δυναμικό μπάσιμο στο τηλεοπτικό πεδίο, κάνοντας πρόταση στους γαλαζοκίτρινους έναντι 3.000.000 ευρώ το χρόνο, για την πενταετία 2019 – 2024!

Την ίδια στιγμή η Cytavision, με την οποία οι γαλαζοκίτρινοι διατηρούν συμβόλαιο μέχρι το 2019, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και όπως λέγεται ετοιμάζει κι αυτή τη δική της πρόταση «μαμούθ» προς τους γαλαζοκίτρινους. Από τον ΑΠΟΕΛ εκείνο που λέχθηκε είναι πως οι όποιες εξελίξεις γύρω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα προκύψουν με την επιστροφή της ομάδας από τη Ρουμανία.

Οπόταν αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποια κατάληξη θα έχει το όλο θέμα και ποιο από τα συνδρομητικά κανάλια θα πλειοδοτήσει και (προπάντων) με τι ποσό. Γενικά πάντως αναμένεται να γίνουν «χοντρά» παζάρια στα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ