«Τρέχουν» για να προλάβουν!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πραγματοποιείται αύριο στις 19:00 η ετήσια Γενική Συνέλευση στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ, κατά την οποία σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότεροι από ένας συνδυασμός θα προκηρυχτούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κάτι που είναι το πιθανότερο σενάριο, αν και σήμερα στις 19:00 θα γίνουν ενέργειες για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Πρόθεση του νυν προέδρου Μάριου Χαραλάμπους ήταν να παραμείνει στο πόστο του με τον δικό του συνδυασμό, ενώ ο τέως πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, Χριστόφορος Ποταμίτης, είχε ανακοινώσει προσφάτως το σχήμα του που αποτελείται από 15 άτομα.

Όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για τους Αλ. Ασπρή, Χρ.Βαριάνο, Μ. Βιολάρη, Γ. Γεωργίου, Α. Θεοφάνους, Ι. Ιωσήφ, Αργ. Κυθρεώτη, Κ. Μίτσιγγα, Ντ. Οικονομίδη, Ν.Παντζιαρά, Χρ. Ποταμίτη, Δ. Σαββίδη, Β. Τσαγγαρίδη, Ισ. Τύμβιου και Χρ.Χατζήκυριακο.

Στη Γ.Σ. θα απασχολήσει το θέμα της επικύρωση των πρακτικών της τελευταίας Συνέλευσης, θα γίνει η λογοδοσία του προέδρου για τα πεπραγμένα  της περιόδου που έληξε και θα αναλυθεί η οικονομική κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ