aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤου «βγήκε» ξινό το +6

Του «βγήκε» ξινό το +6

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Χάλασε η συνταγή και το γλυκό… ξίνισε! Η ομάδα που επί δώδεκα σερί αγώνες «έγραφε» και μετέτρεψε το -7 (στις αρχές του Γενάρη) σε +6, στους τελευταίους αγώνες οι στροφές της έπεσαν επικίνδυνα, με αποτέλεσμα το +6 να έχει μετατραπεί σε +2 και το χειρότερο είναι πως στον Αρχάγγελο το σκηνικό είναι πιο άσχημο απ’ ό,τι πριν τρεις περίπου μήνες!

Η «καυτή πατάτα» που ακούει στο θέμα Τιμούρ Κετσπάγια συζητήθηκε στη χθεσινοβραδινή συνεδρία του ΑΠΟΕΛ με κεντρικό μήνυμα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την «ψυχραιμία» και τη «στήριξη στην ομάδα».

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου από τους οπαδούς βρέθηκε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι του καταλογίζουν διάφορα, πολλά από τα οποία «αγγίζουν» και τη διοίκηση. Ο Κετσπάγια «κατηγορείται» για πολλά και διάφορα, από πολλούς και διάφορους και αυτό δεν αφορά μόνο τους οπαδούς!

«Κατηγορίες» που έχουν να κάνουν με τις εμμονές, τον αυταρχισμό και τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα που του καταλογίζουν οι «κατήγοροί» του πιο έντονα από ποτέ, αφού πολλοί από αυτούς τα είχαν με τον Τιμούρ ακόμα και όταν ο ΑΠΟΕΛ βρισκόταν στο +6. Εκείνο που πιο πολύ ενοχλεί είναι η εικόνα που βγάζουν οι γαλαζοκίτρινοι στους τελευταίους αγώνες, η οποία έχει να κάνει και με τις επιλογές του καθ’ ύλην αρμόδιου της ομάδας.

Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρωτοπορία και στο +2 δεν λέει πολλά πράγματα, αφού υπάρχουν άλλα πέντε παιχνίδια και η υπόθεση τίτλος βρίσκεται στη ρουλέτα. Το γεγονός ότι σε πρώτη φάση ο Τιμούρ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, δεν λέει τίποτα.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης έδειξε πολλές φορές στο παρελθόν πως δεν «κολλά» στο τι λέει η βαθμολογία, τα αποτελέσματα, αλλά και στο τι λέει ο κόσμος. Να σας θυμίσουμε μόνο την περίπτωση Ντούσαν Ούχριν, το 2003, όταν ο Τσέχος τεχνικός είχε τον ΑΠΟΕΛ πρώτο και αήττητο, έπαιζε και καλό ποδόσφαιρο, αλλά ο Πρόδρομος –πρόεδρος τότε των γαλαζοκιτρίνων- του έδειξε την έξοδο και στη θέση του έφερε τον Ιβάν τον τρομερό, στον οποίο επίσης (αν και είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 2003/2004) έδειξε την έξοδο στην πρώτη ήττα από την ΑΕΚ, στη σεζόν 2004/2005.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ