aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤώρα που πήρε τον ίσιο δρόμο

Τώρα που πήρε τον ίσιο δρόμο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Για να δώσουν περισσότερη αξία στην αντεπίθεση διαρκείας που εξαπέλυσαν, επιβάλλεται στον ΑΠΟΕΛ να μην παρεκκλίνουν από την πορεία τους, ιδιαίτερα τώρα που αυξάνεται όλο και περισσότερο ο βαθμός δυσκολίας των 90λεπτων. Όσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι που προηγήθηκε απέναντι στην ΑΕΛ, άλλο τόσο ζόρικο εννοείται ότι είναι το αυριανό με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Τι είχες Μπερτόλιο, τι είχα πάντα…

Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα που ακολουθούν και φυσικά θα προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη προκειμένου να έχουν το πάνω χέρι. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα αφού απέμειναν όλες και όλες έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της πρώτης φάσης.

Διαβάστε επίσης: Μόνιμος κάτοικος (πια) του ρετιρέ

Θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τους πρωτευουσιάνους εάν επιβληθούν των Λαρνακέων καθώς θα τους αφήσουν στο -5 και παραλλήλως την ερχόμενη Τετάρτη, όταν δηλαδή υποδεχθούν τον Απόλλωνα, θα έχουν (και) τους Λεμεσιανούς από κάτω τους στη βαθμολογία. Και αυτό αναφέρεται φυσικά περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Την ίδια ώρα, όσο ο ΑΠΟΕΛ αναπνέει αέρα κορυφής δεν χωράει αμφιβολία ότι δημιουργεί έξτρα πίεση στους αντιπάλους του. Αλλιώς είναι να αντιμετωπίζεις τον πρωταθλητή και να είσαι πρώτος και αλλιώς δεύτερος ή τρίτος. Έτσι δεν είναι; Αυτά, τα γνωρίζουν ασφαλώς όλοι στην ομάδα της Λευκωσίας και είναι αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ μέσα στο ΓΣΠ ώστε μετά να φιλοξενήσουν με άλλον… αέρα τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Μαζεμένα κέρδη και αποδείξεις…

Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει την προσεχή αντίπαλο και άρχισαν να μεταφέρουν στους παίκτες σημαντικά στοιχεία τα οποία θα πρέπει να έχουν υπόψη τους προκειμένου να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Πρόκειται για ένα ντέρμπι άκρως σημαντικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κρίνει κάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ