aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο «σύνθημα» από τον Πρόδρομο και το θέμα συζήτησης των παικτών

Το «σύνθημα» από τον Πρόδρομο και το θέμα συζήτησης των παικτών

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟY

Την υπόσχεση πως η διοίκηση θα είναι άλλη μια σεζόν πάρα πολύ κοντά στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές, έδωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης, δίνοντας παραλλήλως το σύνθημα της σκληρής δουλειάς για την υλοποίηση των υψηλών στόχων. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, πέρασε τα δικά του μήνυμα πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, λέγοντας μεταξύ άλλων το πόσο πολύ πιστεύει σε όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Καλωσόρισε τους παίκτες και στάθηκε σε αυτούς που προστέθηκαν στο ρόστερ κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Υποδοχή του Μερκή στον Αλ Τάαμαρι και αγκαλιές των παλιών (video)

Φυσικά, ο ευδιάθετος ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων, έδωσε και τις ευχές του για τη νέα σεζόν, κατά την οποία περιμένει την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου και παραλλήλως, θέλει το ταξίδι στην Ευρώπη να είναι όσο γίνεται πιο μακρινό. Προσβλέπει δηλαδή σε άλλη μία επιτυχημένη ποδοσφαιρική περίοδο και βεβαίως, ζητεί άπαντες να έχουν ακόμη μεγαλύτερη πίστη ώστε ο ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Διαβάστε επίσης: Ιστορική επίδοση από ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα και «μπαμ» στην Ευρώπη

Η διοίκηση, εκείνο που θέλει, είναι οι ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα προκειμένου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να βοηθήσουν άπαντες τον Μπρούνο Μπαλταζάρ στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, το οποίο έχει ως πρώτο σταθμό την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολούθως, οι παίκτες τέθηκαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ, πιάνοντας έτσι δουλειά για την όσο γίνεται πιο καλή και άρτια προετοιμασία.

Διαβάστε επίσης: «Η Τορίνο παίρνει τα χρήματα και αποχαιρετάει τον Καρλάο»

Θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών και όχι μόνο, ασφαλώς, αποτέλεσαν οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου «Parimatch Αρχάγγελος». Τα πάντα έχουν αλλάξει όψη και αυτό δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τους παλιούς της παρέας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ