aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο «σύνθημα» από τον Γιώργο Δώνη

Το «σύνθημα» από τον Γιώργο Δώνη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να το πει ο Γιώργος Δώνης. «Το μυαλό μου ήταν περισσότερο στον Απόλλωνα», ανέφερε μετά το τέλος του προχθεσινού του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, θέλοντας αφενός να δικαιολογήσει τις πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και αφετέρου να καταδείξει τη σημασία του κυριακάτικου ντέρμπι με την ομάδα της Λεμεσού (16:00).

Διαβάστε επίσης: Μερκής, Φαρίας και Ορ βάζουν σε σκέψεις τον Γιώργο Δώνη

«Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Θα πάμε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς», είχε σημειώσει ο Ελλαδίτης προπονητής του ΑΠΟΕΛ, δίνοντας ουσιαστικά το σύνθημα για το εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Κρύβει εκπλήξεις ο Δώνης;

Μπορεί μέχρι να πέσει η καρό σημαία του τερματισμού στο πρωτάθλημα να διακυβεύονται άλλοι 24 βαθμοί, αλλά με αυτό δεν αφαιρεί κάτι από τη μεγάλη σημασία του επικείμενου αγώνα. Στον ΑΠΟΕΛ θα πάνε στη Λεμεσού για ένα και μόνο αποτέλεσμα που είναι η νίκη, ώστε να αναρριχηθούν εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας, κάτι που θα προσδώσει επιπρόσθετη ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαβάστε επίσης: Δώνης: «Όνειρο μου να εργαστώ στον ΠΑΟ»

Γιατί σε περίπτωση που φύγουν με άδεια χέρια από το Τσίρειο, θα χάσουν υπερπολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων άλλη μια αγωνιστική περίοδο. Με αυτά και με αυτά, η προετοιμασία για τον επικείμενο αγώνα άρχισε, με το τεχνικό τιμ να προετοιμάζει αγωνιστικά και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αντεπεξέλθουν των δυσκολιών που θα συναντήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ