aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο σημαντικό μέρος στη λογοδοσία…

Το σημαντικό μέρος στη λογοδοσία…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία και αρχίζει στις 18:00.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει εκδώσει η εταιρεία προ ημερών, θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν οι πιο κάτω εργασίες:

1) Έκθεση των συμβούλων της εταιρείας, 2) εξέταση των ελεγμένων λογαριασμών και του ισολογισμού για τo έτος που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2015, 3) έκθεση των ελεγκτών της εταιρείας, 4) εκλογή διοικητικών συμβούλων, 5) διορισμός ελεγκτών και 6) οποιαδήποτε άλλη εργασία, η οποία δύναται να διεκπεραιωθεί σε Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Εννοείται πως θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς, η λογοδοσία του προέδρου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, αλλά και η παρουσίαση του στρατηγικού πλάνου της νέας σεζόν.

Αποτελείται από τρεις πυλώνες, δηλαδή, τη μείωση του ρόστερ, τη μείωση του μισθολογίου στο έμψυχο δυναμικό και την ποιοτική αναβάθμιση της ακαδημίας. Ένα σκέλος που θα αποτελέσει και το σημαντικότερο στα όσα θα αναφέρει ο κ. Πετρίδης.

Έχουν υποβληθεί γραπτώς πέντε υποψηφιότητες, που αφορούν σε υφιστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία θα θέσουν εαυτόν προς επανεκλογή. Πρόκειται για τους Στέλιο Ζαμπά, Γιώργο Σταμάτη, Στεφάν Φυσεντζίδη, Αλέξη Ανδρέου και Κωνσταντίνο Ιωάννου. Τέλος, θα είναι σημαντικό οι μέτοχοι να έχουν μαζί τους την πολιτική ταυτότητα, για να γίνεται πιο γρήγορα η εγγραφή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ