aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο πρώτο «όχι» του Σάντσεθ

Το πρώτο «όχι» του Σάντσεθ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μεθαύριο αναχωρεί για το Βέλγιο η αποστολή του Ολυμπιακού Πειραιώς προκειμένου να διανυθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Και τι με αυτό;  Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βίκτορ Σάντσεθ δεν αναμένεται πως θα συμπεριλάβει στην αποστολή και τους 31 παίκτες, με τους οποίους είχε δουλέψει στο πρώτο σκέλος της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα, θέλει πλέον να εργαστεί με 24-25 παίκτες, οπότε θα «κόψει» αρκετούς από αυτούς που ήταν στην Αυστρία, με δεδομένο πως υπάρχει και η μετεγγραφή του Ντε Λα Μπέγια, αλλά και η παρουσία του Τζίμι Ντουρμάζ, που πήρε παραπάνω μέρες άδεια λόγω του Euro.

Στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, θα μάθουν εάν ο Γιάννης Γιαννιώτας θα βρίσκεται εκ νέου στις επιλογές. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Ελλαδίτης εξτρέμ θα πάρει εκ νέου μια θέση στην αποστολή, προσπαθώντας να πείσει τον Ισπανό προπονητή ότι έχει και παρόν και μέλλον στον σύλλογο.

Οι γαλαζοκίτρινοι, πάντως, έχουν εδώ και μέρες αρχίσει να παίρνουν τα μέτρα τους. Αξιολογούν και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα της επιθετικής γραμμής και αναλόγως των εξελίξεων με τον Γιαννιώτα θα δράσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ