aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο «όχι» του Στίλιτς στους Κινέζους

Το «όχι» του Στίλιτς στους Κινέζους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το συμβόλαιο που διατηρεί ο Σεμίρ Στίλιτς αποτελεί τον μεγαλύτερο βραχνά της διοίκησης σχετικά με το κεφάλαιο «αποδεσμεύσεις». Εκτός από το γεγονός ότι ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια, οι ετήσιες απολαβές ανέρχονται περίπου στις 300.000 ευρώ, κάτι που αυξάνει τις ανησυχίες όσον αφορά στο κόστος της αποδέσμευσής του.

Και οι προβληματισμοί παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Τόζα Σάπουριτς, προ πολλών ημερών είχε καταφέρει να βρει ομάδα στην Κίνα, η οποία έδινε στον Σεμίρ Στίλιτς συμβόλαιο που προέβλεπε ένα γερό… μεροκάματο, αλλά είπε ένα κοφτό «όχι».

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν μπροστά τους μια ανηφόρα ν’ ανέβουν ώστε να ξεκαθαρίσει το εν λόγω ζήτημα με το λιγότερο δυνατό κόστος. Και δεν εννοούμε μονάχα το θέμα με τον Βόσνιο επιτελικό μέσο, αλλά και τους άλλους τρεις που ειδοποιήθηκαν να βρουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Δηλαδή των Ματέους Πιατκόφσκι, Ζόρντι Κοδίνα και Γκιγιέρμε Αμορίν, παίκτες των οποίων η συμβατική δέσμευση με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και επί της παρούσης καμία ομάδα δεν επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για να τους εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ