aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο καλό πράγμα αργεί να έλθει στον ΑΠΟΕΛ

Το καλό πράγμα αργεί να έλθει στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μια λαϊκή ρήση λέει πως «όποιος βιάζεται σκοντάφτει», ανεξαρτήτως εάν δεν ισχύει παντού και πάντοτε. Ο,τι και να υφίσταται, στον ΑΠΟΕΛ  δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πότε θα αποκτηθεί παίκτης στη γραμμή κρούσης. «Δεν πρέπει να βιαζόμαστε, είμαστε προσεκτικοί. Δεν υπάρχει κάποια προθεσμία», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο από πλευράς διοίκησης, αποτυπώνοντας τις προθέσεις στο παρόν στάδιο.

Παρά το γεγονός πως οι πρωταθλητές είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν σημαντικό ποσό για την προσθήκη ποιοτικού στράικερ, δεν θέλουν να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης. Οι πρώτες επιλογές του Μπρούνο Μπαλταζάρ, δηλαδή αυτές των Ούγκο Βιέιρα και Πέδρο Κόντε, ήταν και παραμένουν εξαιρετικά δύσκολες. Εκτός από το γεγονός πως δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ομάδα τους, προβάλλουν μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις.

Διαβάστε επίσης: Η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ και η επική απάντηση Ντέβι (pics)

Επομένως, πρόκειται για επιλογές που προϋποθέτουν σημαντικό οικονομικό κόστος για την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ. Εμπόδια αναμενόμενα, από τη στιγμή που τέθηκε ψηλά ο πήχης. Να μην ξεχνάμε πως διανύουμε τον πρώτο μόλις μήνα της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, οπότε ελάχιστοι παίκτες βιάζονται να υπογράψουν ενώ οι ομάδες δεν βιάζονται να παραχωρήσουν παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Ψάχτηκε ο Δώνης ή ο Εμπεσίλιο για Παναθηναϊκό;

Κοντολογίς, ο ΑΠΟΕΛ είναι πάρα πολύ πιθανό να συνεχίσει με την ίδια σύνθεση επιθετικών στον 1ο προκριματικό γύρο (Ποτέ, Ντελατόρε) και αυτό μπορεί να διαφοροποιηθεί μόνο αν αλλάξουν εντυπωσιακά τα υφιστάμενα δεδομένα. Δεν βιάζονται οι πρωταθλητές, ούτε αγχώνονται. Αν και αναγνωρίζουν πως θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο η προσθήκη ικανότατου επιθετικού να είχε ήδη γίνει, θεωρούν πως μπορούν να αντεπεξέλθουν με το υπάρχον ρόστερ στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Άλλωστε, ο ΑΠΟΕΛ είναι «γεμάτος» μεσοεπιθετικά. Θα επιδείξουν όση υπομονή μπορούν ώστε να ντύσουν στα γαλαζοκίτρινα εκείνον τον ποδοσφαιριστή που θα έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο να δώσει το κάτι παραπάνω. Να μην ξεχνάμε, εξάλλου, πως όσο περνά ο καιρός, οι οικονομικές απαιτήσεις παικτών και ομάδων, μειώνονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ