aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο «γαϊτανάκι» της ενίσχυσης

Το «γαϊτανάκι» της ενίσχυσης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Είναι πολλά και διάφορα τα θέματα που απασχολούν στον ΑΠΟΕΛ σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο προγραμματισμός. Με τους τραυματισμούς των Ρουέδα και Ιωάννου, μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν κάποια πράγματα να διαφοροποιηθούν. Ήδη οι πρωταθλητές βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και πέρα από τον Σάντερ, ο οποίος θα περάσει από δοκιμαστικά, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας ακόμα στόπερ, αφού η επιστροφή του Νικολά Ιωάννου τοποθετείται στις αρχές του νέου χρόνου.

«Πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ στον Λόπεθ»

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι θέσεις των κοινοτικών είναι συμπληρωμένες (15) και όποιο νέο όνομα προστίθεται θα πρέπει να αποχωρεί κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ. Συνεπώς γίνεται αντιληπτό πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσον αφορά την πάρα πέρα ενίσχυση της ομάδας.

Στην ατζέντα τόσο του Χουάνχο Λορένθο, αλλά και του Μάριο Μπέιν υπάρχει η προσθήκη ενός ακόμη περιφερειακού επιθετικού, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά. Κι αυτό γιατί ήδη με τις τρεις αναμενόμενες προσθήκες που θα γίνουν (δύο στόπερ και ένας επιθετικός) θα πρέπει να αποχωρήσουν τρεις ποδοσφαιριστές από το παρόν ρόστερ.

Ζεστό ενδιαφέρον για τον Σισέ! (videos)

Θεωρητικά βέβαια πολλά μπορούν να αλλάξουν στη διαδρομή (δεν αλλάζει πάντως η απόκτηση ενός τουλάχιστον στόπερ), ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρει ο Μάριο Μπέιν (για τις οποίες πολλά ακούγονται και άλλα τόσα γράφονται) από τα όσα θα δει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ