aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο «φλερτ» της ΑΕΚ με τον Κετσπάγια!

Το «φλερτ» της ΑΕΚ με τον Κετσπάγια!

Εννοείται πως μετά την αποκάλυψη του Γκουστάβο Πογιέτ πως θα φύγει το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, θα αρχίσει ένας καταιγισμός δημοσιευμάτων στην Ελλάδα που θα αφορούν ασφαλώς τον διάδοχό του.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια θα φιγουράρει ψηλά στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ουρουγουανού προπονητή. Εδώ που τα λέμε, όταν η ΑΕΚ είχε προπονητή και δεν εννοούμε τον Πογιέτ, αλλά τον Τραϊανό Δέλλα, στην πλευρά του Γεωργιανού κόουτς είχε εκφραστεί ένα ενδιαφέρον.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως όχι μία, αλλά δύο φορές τον τελευταίο ένα χρόνο είχε προσεγγιστεί. Οπότε, κάθε άλλο παρά θα παραξενέψει εάν το «φλερτ» της ΑΕΚ με τον Τιμούρ… αναζωπυρωθεί. Για ποδόσφαιρο μιλάμε, οπότε όλα είναι πιθανά…

Ο Κετσπάγια, όπως πληροφορούμαστε, είναι αφοσιωμένος στον ΑΠΟΕΛ και ασφαλώς, αυτό που τον ενδιαφέρει επί της παρούσης εννοείται ότι είναι η κατάκτηση του νταμπλ με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας και τίποτα άλλο. Αύριο, μάλιστα, η ομάδα του δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ