aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο έκανε για πρώτη φορά ο Πρόδρομος Πετρίδης!

Το έκανε για πρώτη φορά ο Πρόδρομος Πετρίδης!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Δεν φοβάται και παίρνει ρίσκα ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης και το απέδειξε αρκετές φορές στο παρελθόν. Με την πρόσληψη Μπρούνο Μπαλταζάρ πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχει προχωρήσει σε πρόσληψη προπονητή όταν αποδεσμεύσει κάποιων στα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος.

Τον Μάιο του 2015 όταν ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Τόρστεν Φινκ έδωσε τα ηνία στους Μαντούκα, Σατσιά για να οδηγήσουν τους γαλαζοκίτρινους χωρίς οι δυο τους να έχουν προπονητική εμπειρία και δικαιώθηκε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η «ανηφόρα» του Μπρούνο Μπαλταζάρ

Ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2016 ήταν η σειρά του Τιμούρ Κεσπάγια να απολυθεί με τον ΑΠΟΕΛ να δίνει τα ηνία στους Σατσιά – Κωστή με τους γαλαζοκίτρινους να κατακτούν και πάλι το πρωτάθλημα.

Το 2017 ήταν η μοναδική σεζόν που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την χρονιά προπονητής στον ΑΠΟΕΛ με τον Τόμας Κρίστιανσεν να πανηγυρίσει στο τέλος το πρωτάθλημα με τον Δανό να αποχωρεί λίγες μέρες μετά.

Διαβάστε επίσης: Με τη συμβολή του Κωστή

Φέτος ο Πρόδρομος Πετρίδης επέλεξε κάτι το διαφορετικό. Μετά την αποδέσμευση Γιώργου Δώνη ανακοίνωσε προπονητή τον Μπρούνο Μπαλταζάρ παρόλο που το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι μόλις δύο μηνών με την προοπτική όμως για ανανέωση για ένα ακόμα χρόνο σε περίπτωση που υλοποιήσει τους στόχους του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ