aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο διπλό «χτύπημα» του Γιαννώτα!

Το διπλό «χτύπημα» του Γιαννώτα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Γιάννης Γιαννιώτας που στις 29 Απριλίου σβήνει 23 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων του, έκανε σε άλλο ένα παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ τη διαφορά.

Με την αγωνιστική του παρουσία και πολύ περισσότερο με τα δύο τέρματα που πέτυχε, «υπέγραψε» τη σπουδαία επιτυχία απέναντι στην Ομόνοια. Δεν είναι ο μεγάλος γκολτζής, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όταν βρεθεί σε θέση βολής σαστίζει.

Δύο γκολ σε ένα παιχνίδι, εξάλλου, έχει πετύχει ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός άλλες τέσσερις φορές στην έως τώρα καριέρα του. Σε ματς πρωταθλήματος, είχε σκοράρει δύο φορές στις 10 Μαρτίου 2013 και δη στη νίκη του Άρη Θεσσαλονίκης επί του Λεβαδειακού με 4-0.

Στις 10 Ιανουαρίου 2015 και αγωνιζόμενος στον Αστέρα Τρίπολης είχε παραβιάσει δις την εστία του ΠΑΟΚ (3-0). Όσον αφορά στο κύπελλο, στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 είχε πετύχει τα δύο από τα τέσσερα γκολ του Αστέρα Τρίπολης, στην επιτυχία με 4-1 απέναντι στον Αιγινιακό.

Τέλος, δύο τέρματα σε ένα παιχνίδι κατάφερε να πετύχει άλλη μία φορά αγωνιζόμενος στην Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 και δη στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Πολωνίας.

Ο Γιαννιώτας, στα επίσημα παιχνίδια που αγωνίσθηκε σε όλες τις διοργανώσεις (συν και οι συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες) έχει πετύχει συνολικά 26 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ