aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο… άλμα επί κοντώ του Θρύλου!

Το… άλμα επί κοντώ του Θρύλου!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από σήμερα ο Τόμας Κρίστιανσεν θ’ αρχίσει να βάζει σε μια σειρά τις σκέψεις του σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στον «τελικό» πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Βλέπετε, οι μισοί περίπου παίκτες στη χθεσινή εκγύμναση ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ένεκα του ματς που προηγήθηκε με τη Δόξα.

Σε συνεργασία με τους συνεργάτες του, ο Δανός προπονητής του ΑΠΟΕΛ αναμένεται πως θα δώσει τις πρώτες εντολές όσον αφορά στο πώς επιβάλλεται να κινούνται οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο, πού πρέπει να δώσουν τη μεγαλύτερη προσοχή και πάει λέγοντας. Πολλά από αυτά θα επεξηγηθούν με τη χρήση της τεχνολογίας, παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται ενώπιον μιας τεράστιας πρόκλησης και καλούνται να φανούν συνεπείς στο ραντεβού που έδωσαν με την 24η νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, κάτι που ισοδυναμεί με… άλμα επί κοντώ για την κατάκτηση του τίτλου!

Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε τρεις και λίγο. Οπότε, στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να την αρπάξουν από τα μυαλά, να μην την αφήσουν να πάει χαμένη, βγάζοντας τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Τα πάντα στο σύλλογο περιστρέφονται γύρω από το κυριακάτικο παιχνίδι, εκεί βρίσκεται η προσοχή όλων και για τα υπόλοιπα, όπως λένε, «θα έλθει η ώρα τους».

** H φωτογραφία είναι του χρήστη του Twitter και φίλου του ΑΠΟΕΛ SofosΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ