aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤι έκανε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στον «πράσινο» Μιλόγεβιτς

Τι έκανε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στον «πράσινο» Μιλόγεβιτς

Δεν ήταν και η καλύτερη η κλήρωση για τον ΑΠΟΕΛ στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι εφόσον περάσουν το εμπόδιο της Σούντουκα Λιθουανίας στον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα αντιμετωπίσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Ερυθρό Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι Σέρβοι είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Σπάρτακς Zούρμουλα και εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη έκπληξη ο ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψει στο… καυτό «Μαρακανά» δέκα χρόνια μετά την σπουδαία πρόκριση (3-3 στη Σερβία μετά από παράταση, 2-2 στο ΓΣΠ) επί του Ερυθρού Αστέρα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι» και σαφώς πρόκειται για ένα υπολογίσιμο αντίπαλο, ίσως τον δυσκολότερο που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι γαλαζοκίτρινοι σε αυτό τον γύρο της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πρωτάθλημα πέρσι, αήττητη φέτος και ο «Ομονοιάτης» Τάντιτς

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε τρεις φορές τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατά τη θητεία του στον πάγκο της Ομόνοιας την περίοδο 2015/16. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν και στις τρεις με απολογισμό τερμάτων 6 υπέρ και 1 κατά.

Oι αγώνες του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Μιλόγεβιτς

13 Φεβρουαρίου 2016/23η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 2-0 (Εφραίμ 8’, 42’)

12 Μαρτίου 2016/28η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 2-1 (Εφραίμ 42’, Βάντερ 86’)

23 Απριλίου 2016/33 αγωνιστική: Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ 0-2 (Γιαννιώτας 23΄, 44’)

Διαβάστε επίσης: Πως ο ΠΑΟΚ κρίνει τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ