aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘρύλος, ο άλλος του εαυτός

Θρύλος, ο άλλος του εαυτός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Πάνω που πήγε να πάρει τα… πάνω του, ήρθε η ισοπαλία του Τσιρείου να τον «τουμπάρει» και να μπει πάλι στην πρίζα. Το σερί με τις πέντε σερί νίκες «κόπηκε» στον αγώνα με την ΑΕΛ και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κτίσει απαραίτητα ένα νέο μεγάλο σερί –αν θέλει βέβαια- να παραμείνει σε τροχιά γύρω από την κορυφή! Πέρα από το σερί οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να κερδίσουν (και πάλι) την εμπιστοσύνη του κόσμου τους μέσα από πειστικές και προπάντων νικηφόρες εμφανίσεις.

Κάπως έτσι έχουν τα δεδομένα για τον ΑΠΟΕΛ στο σημερινό αγώνα με τη Σαλαμίνα και την προσπάθεια για αναστροφή των δεδομένων και του κλίματος που δημιουργήθηκαν μετά το 0-0 του Τσιρείου. Για να μπορέσουν όμως οι πρωταθλητές να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις θα πρέπει πρωτίστως να το αποδείξουν στο γήπεδο και κατόπιν να σε καμιά περίπτωση να μην παρασυρθούν ή να υποτιμήσουν τη Σαλαμίνα των πολλών προβλημάτων και απουσιών. Απουσίες θα έχει και η ομάδα του Δώνη, καθώς ο Καρλάο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ο Σόουζα συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και ο Ελλαδίτης τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Αλλαγές που πιθανότατα δεν θα αφορούν μόνο σε πρόσωπα, αλλά και στο σχήμα. Ο Γιώργος Δώνης από τη μεριά του θα κάνει τις κινήσεις εκείνες που κατά την προσωπική του άποψη θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και θα την βοηθήσει για να βγάλει από μέσα της τον άλλο της εαυτό! Πράγμα που έγινε πρωτίστως σε κάποιους από τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και σε λιγότερους στο πρωτάθλημα.

Άλλο ένα ερωτηματικό έχει να κάνει με τους οπαδούς της ομάδας και τον αριθμό που θα δώσει το παρών του στο παιγνίδι. Η μέρα και η ώρα προσφέρονται, εκείνο που μένει να απαντηθεί είναι ποια θα είναι η αντίδραση τους μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ και την μέτρια εμφάνιση. Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, δεν παύει από του μοναδικό ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ να είναι οι τρεις βαθμοί στο σημερινό αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ