aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘρίλερ ακατάλληλο για καρδιακούς

Θρίλερ ακατάλληλο για καρδιακούς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το πόκερ ανάμεσα σε Αϊλτον και Αλ Χιλάλ συνεχίζεται και τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ. Η αραβική ομάδα, αφενός θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου και αφετέρου δεν πληρώνει την αποζημίωση που απαιτεί ο 32χρονος επιθετικός.

Την ίδια ώρα στον ΑΠΟΕΛ νιώθουν να «πνίγονται» από έλλειψη οξυγόνου, καθώς απόψε τα μεσάνυκτα λήγει η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος. Έτσι είχαν τα δεδομένα μέχρι χθες το βράδυ… Οι παράγοντες των πρωταθλητών έχουν ως πρώτη τους επιλογή τον Αΐλτον, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει σε όλα και δεν θέλουν να πληρώσουν όσο, όσο οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη λίστα… αναμονής.

Τόσο ο Ορλάντο Σα, αλλά και ο Ισιάκ Μπελφοντίλ, τον όνομα του οποίου αποκάλυψε το goal.com.cy, βρίσκονται ψηλά στη λίστα, όπως και το όνομα ενός ακόμη επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται σε προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης και δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ, φτάνει να ικανοποιηθεί (αδρά) οικονομικά.

Για να μην «ξηλωθούν» λοιπόν, περιμένουν (με τα υπογλώσσια ανά χείρας) τις εξελίξεις από τα Αραβικά Εμιράτα και τα νέα από τον Αΐλτον, αν θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο.

Εφόσον δεν προέκυψε οποιαδήποτε εξέλιξη αργά χθες βράδυ, η περίπτωση της μετεγγραφικής ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ θα εξελιχθεί σε θρίλερ με απρόβλεπτο φινάλε. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης, πήρε το όλο θέμα προσωπικά και το παλεύει μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου το όλο θέμα να έχει «happy end».

Αυτό βέβαια θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα, όμως εκείνο που «καίει» τους πρωταθλητές είναι να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της ομάδας σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, για να μπορέσει να υλοποιήσει τους ψηλούς αγωνιστικούς της στόχους. Κι αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε σήμερα, γιατί αύριο (ίσως) να είναι αργά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ