aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

This is… APOEL!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ ξεπέρασε ανώδυνα τον αποκλεισμό από τον τελικό κυπέλλου και τον απόηχό του, με την απομάκρυνση του Τιμούρ Κετσπάγια!

Ο Θρύλος, δηλαδή, απέδειξε άλλη μια φορά πως γιγαντώνεται στα δύσκολα και κόντρα σε κάθε πρόβλημα θεριεύει και παίρνει το ζητούμενο. Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν συγχώρεσε τα λάθη της αμυντικής γραμμής της Ομόνοιας και με δυο γκολ από το ημίχρονο (23’, 44’) «καθάρισε» το ντέρμπι των «αιωνίων». Μάλιστα, το πρώτο του γκολ ήταν εκπληκτικό.

Η αντίδραση, η αυταπάρνηση, αλλά και η μαχητικότητα στο χθεσινό ραντεβού αποτέλεσαν στοιχεία που έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση ως προς την ευόδωση του στόχου. Και όλα αυτά τα στοιχεία, ίσως και πολύ περισσότερα επιβάλλεται να έχουν οι γαλαζοκίτρινοι τη Μεγάλη Πέμπτη στο πιο κρίσιμο ραντεβού καθώς θα στερηθούν των υπηρεσιών βασικών παικτών. Οι Μοράις, Ντε Βινσέντι και Βινίσιους, βλέπετε, είναι τιμωρημένοι.

Απέναντι στην ΑΕΚ, γνωρίζουν πολύ καλά, πως σε περίπτωση που καρπωθούν τους τρεις βαθμούς, θα σφιχταγκαλιάσουν τον 25ο τίτλο στην ιστορία τους. Ένα ματς, το οποίο από σήμερα στράφηκε αποκλειστικά η προσοχή και στον δικό του ρυθμό, εδώ που τα λέμε, κινούνται πλέον και οι φίλοι του συλλόγου. Την Πέμπτη, αναμένεται ντύσουν τις τρεις από τις τέσσερις εξέδρες του ΓΣΠ στα πορτοκαλί!

Ανεξαρτήτως των όποιων απουσιών, ο Θρύλος απέδειξε πως πολύ δύσκολα λυγίζει. Ανεξαρτήτου απόδοσης, έμαθε να μην τα βάζει κάτω και να «χτυπά» σαν κόμπρα. Κόντρα στην Ομόνοια, απέδειξε άλλη μια φορά το πόσο πολύ αξίζει και μετρά. This is… APOEL!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ