aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Θα συμφωνήσουμε με τον Μπερτόλιο»

«Θα συμφωνήσουμε με τον Μπερτόλιο»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όχι μόνο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό επιτελικό μέσο Φεκούντο Μπερτόλιο, αλλά προχώρησε και ένα βήμα πιο κάτω ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας χθες στην εφημερίδα μας, «GoalNews».

«Ναι, δεν το κρύβω πως είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Μας ενδιαφέρει», ήταν το αρχικό του σχόλιο. Και αφού παραδέχθηκε πως υπάρχουν δυσκολίες, οι οποίες καταβάλλονται προσπάθειες να ξεπεραστούν, έκανε την ακόλουθη εκτίμηση όσον αφορά στις πιθανότητες υλοποίησης της προσθήκης στο έμψυχο δυναμικό: «Νομίζω πως στο τέλος θα καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Μπερτόλιο».

Κάπου εκεί έβαλε τελεία στο συγκεκριμένο κεφάλαιο. Δεν θέλησε να πει περισσότερα, παραπέμποντας εμμέσως πλην σαφώς στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Δηλαδή, όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η ένταξη του 26χρονου ποδοσφαιριστή που διατηρεί συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με την Ντιναμό Κιέβου, θα προκύψει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Μπερτόλιο προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν καθώς υπενθυμίζουμε μέτρησε στον Αστέρα Τρίπολης 25 συμμετοχές, 4 γκολ και 7 ασίστ, δείχνοντας παραλλήλως πως έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να δώσει πολλές λύσεις για ένα σύλλογο των στόχων και του επιπέδου του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ