Θα παρακολουθήσει τον ΑΠΟΕΛ ο Γάλλος Πρέσβης

Την τιμή να υποδεχθεί τον Γάλλο Πρέσβη Ρενέ Τροκάζ στα γραφεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ είχε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Πρόδρομος Πετρίδης.

Η επίσκεψη ζητήθηκε από την πρεσβεία της Γαλλίας με σκοπό την ανάπτυξη σχέσεων μέσω ποδοσφαίρου. Ο κ. Τροκάζ συνεχάρη τον κ. Πετρίδη για τις επιτυχίες της ομάδας και του ανέφερε ότι η πρεσβεία της Γαλλίας ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2016 που θα διεξαχθεί στην Γαλλία θα προχωρήσει σε κάποιες εκδηλώσεις στην Κύπρο και θα ήταν με ιδιαίτερη χαρά που θα διέβλεπε συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ σε αυτό τον τομέα.

Ο Γάλλος Πρέσβης αναφέρθηκε και σε κοινωνικά ζητήματα αφού πρόθεση του είναι να γνωρίσει από κοντά όλες τις πτυχές της κυπριακής κοινωνίας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ διαβεβαίωσε τον κ. Τροκάζ ότι ο ΑΠΟΕΛ θα στηρίξει όλες τις ενέργειες που θα του ζητηθούν και είναι στην διάθεση του για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία.

Στον Γάλλο Πρέσβη δόθηκε ως δώρο η αγωνιστική φανέλα της ομάδας μας, με τον αριθμό «1». Ο Γάλλος Πρέσβης θα φιλοξενηθεί στα επίσημα θεωρεία του ΓΣΠ, το Σάββατο για την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ