aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα δύο βασικά τεστ για τον Γιαννώτα

Τα δύο βασικά τεστ για τον Γιαννώτα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αναμενόμενο ήταν ο Γιάννης Γιαννιώτας να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού Πειραιώς που βρίσκεται ήδη στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στον ΑΠΟΕΛ, εξάλλου, το γνώριζαν εδώ και καιρό.

Ο Ελλαδίτης θέλει να πείσει τον Μάρκο Σίλβα ότι αξίζει μιας νέας ευκαιρίας, κάτι που θα προσπαθήσει να πετύχει κυρίως στα φιλικά ματς που θα διεξαχθούν. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 27 Ιουνίου με αντίπαλο τη Χορν. Λίγες ημέρες μετά, στις 30 Ιουνίου, ο Ολυμπιακός θα δώσει το δεύτερο φιλικό του με αντίπαλο τη Γουόκερ Ίνσμπουργκ.

Με αυτές τις δύο αναμετρήσεις θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα (1/7), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 του ίδιου μήνα, η αποστολή θα αναχωρήσει για το Βέλγιο, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία.

Στον ΑΠΟΕΛ εννοείται ότι πρέπει να κάνουν υπομονή, προσδοκώντας πως θα γνωρίζουν τις προθέσεις του Σίλβα για τον Ελλαδίτη εξτρέμ με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Αυστρία και όχι πιο μετά. Θέλουν το συντομότερο να ξεκαθαρίσει το ζήτημα ώστε να δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις στον προγραμματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ