aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτον ΑΠΟΕΛ ο Μέσι, μέσω… Ινδονησίας;

Στον ΑΠΟΕΛ ο Μέσι, μέσω… Ινδονησίας;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Είναι γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ με τις συμμετοχές του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκτός από την χαρά που πρόσφερε στους οπαδούς του και τα οικονομικά κέρδη, κέρδισε και την αναγνώριση του ονόματος του σε πάρα πολλές χώρες. Άλλωστε το Champions League, όπως και το Europa League, είναι διοργανώσεις που βλέπουν οι ποδοσφαιρόφιλοι σε όλη την υφήλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωρίστε τον «κόκκινο» ΑΠΟΕΛ της Πολωνίας!

Παρ’ όλα αυτά δεν περιμέναμε ότι θα βρούμε σύνδεσμο φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ στην… Ινδονησία. Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Ινδονησίας ιδρύθηκε (σύμφωνα με όσα γράφουν οι ίδιοι) στις 29 Φεβρουαρίου 2009, ενώ τους τελευταίους μήνες είναι αρκετά ενεργοί στο Instagram (δείτε το προφίλ τους ΕΔΩ).

Οι Ινδονήσιοι… ΑΠΟΕΛίστες είναι όμως λίγο (ή μάλλον πάρα πολύ) μυθομανείς… Στους τελευταίους μήνες ανακοίνωσαν ότι ο ΑΠΟΕΛ έκλεισε με σειρά τους: Πολ Πογκμπά, Τιερί Ανρί, Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ρομέρο. Το μόνο που δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε είναι για τις ψηλές προσδοκίες που έχουν από τους γαλαζοκίτρινους…

Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω, σχεδίασαν και την προτεινόμενη για αυτούς στολή του ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη σεζόν. Οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να σκεφτούν πάντως πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο το ερχόμενο καλοκαίρι να δώσουν κάποιους φιλικούς αγώνες στην ασιατική χώρα, έτσι ώστε να δουν οι Ινδονήσιοι από κοντά την ομάδα τους!

Jersey Apoel musim depan? ? Via: @nukeh_fc #apoelindonesia

A post shared by Apoel Supporter Indonesia (@apoel.indonesia) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ