aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο σημάδι του Θρύλου

Στο σημάδι του Θρύλου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εννοείται ότι στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να αποφύγουν τα περσινά λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό. Μάλιστα, εκεί όπου υπάρχει η δυνατότητα και ασφαλώς κρίνεται σκόπιμο, άτομο της αρμόδιας επιτροπής βλέπει διά ζώσης ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν ως προς το αν έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο για να κερδίσουν μία θέση στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ, περιορίζοντας έτσι το ρίσκο.

Επομένως, το χθεσινό ταξίδι του Γιώργου Κωστή στη Ρουμανία εντάσσεται στο εν λόγω πλαίσιο και έπονται την επόμενη εβδομάδα εξελίξεις όσον αφορά στις προσθήκες. Και όλα αυτά γίνονται πάντοτε σε συνεννόηση με τον Τόμας Κρίστιανσεν που θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Το μέλος του τεχνικού τιμ βρέθηκε ψες στο (κατάμεστο) «Αρένα Νατσιονάλα», όπου παρακολούθησε τον τελικό κυπέλλου Ντινάμο Βουκουρεστίου-Κλουζ, κρατώντας σημειώσεις για δύο ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και αναλόγως θα χαραχθούν οι επόμενες κινήσεις. Πρόκειται για τους Χαρλέμ-Εντί Νιοέρ (επιθετικός) της Ντινάμο και τον Μάριο Παουλίνο, γνωστό ως Καμόρα (αριστερός μπακ) της Κλουζ.

Ο πρώτος, δηλαδή ο βραχύσωμος Γάλλος στράικερ Νιοέρ, που έχει ως κύριο προσόν την εκρηκτικότητα, διανύει μια πολύ καλή σεζόν. Στην πρώτη αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται στη Ρουμανία, σε 31 αγώνες πρωταθλήματος σκόραρε 12 φορές.

Πέρασε και από τις Βέστερλο, Σιαρλερουά, Μουσκρόν και Μονς. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντινάμο και για την επόμενη σεζόν, κάτι που βεβαίως αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας σε περίπτωση που στον ΑΠΟΕΛ αποφασίσουν να μπουν σε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ Καμόρα την τελευταία πενταετία αγωνίζεται στην Κλουζ (151 συμμετοχές, 4 γκολ). Ο 29χρονος προέρχεται από φουλ σεζόν και τέλος της σεζόν θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του στον σύλλογο που θα έχει την καλύτερη πρόταση.

Στον ΑΠΟΕΛ δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη. Έτσι, πέρα από την εικόνα που σχηματίζουν μέσα από dvd, αλλά και τα όσα τους μεταφέρουν συνεργάτες, προχωρούν ένα βήμα πιο κάτω. Βλέπουν διά ζώσης τους παίκτες που αξιολογούν ως καλές περιπτώσεις, γεμίζουν το μπλοκάκι με σημειώσεις για τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά και δρομολογούν αναλόγως τις εξελίξεις, λαμβάνοντας υπόψη το διαθέσιμο μπάτζετ.

Εν τω μεταξύ, χθες είχε γραφτεί ότι στη λίστα του Κωστή ήταν και ο Στελιάνο Φίλιπ, κάτι που δεν ισχύει. Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος Ρουμάνος ακραίος αμυντικός που δεσμεύεται με συμβόλαιο, θα συμμετάσχει στο Euro2016. Θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους στη Ρουμανία και όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ένα ιδιαίτερα «αλμυρό» παίκτη, τον οποίο θέλει να μοσχοπωλήσει η Ντινάμο. Από τα 18 του χρόνια που μετακόμισε στον σύλλογο του Βουκουρεσίου είναι ενεργό στέλεχος της Ντινάμο, κάτι που δεικνύει πάρα πολλά για την αξία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ