aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο «ραντάρ» της πρώην ο Μιλάνοφ

Στο «ραντάρ» της πρώην ο Μιλάνοφ

Μπορεί ο Ζίφκο Μιλάνοφ να είναι τραυματίας αυτή την περίοδο, αλλά η εμπειρία του και η ποιότητα προσελκύουν το ενδιαφέρον ξένων ομάδων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Βουλγαρία, η Λέφσκι Σόφιας, στην οποία ο Βούλγαρος μπακ έχει αγωνιστεί ήδη δύο φορές (από εκεί ξεκίνησε και την καριέρα του), ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Μιλάνοφ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Λέφσκι θέλει τον Μιλάνοφ από τον Ιανουάριο, μκαι σκοπεύει να κάνει σύντομα κίνηση. Ο Βούλγαρος αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο για την Λέφσκι, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα βουλγάρικα ρεπορτάζ.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουν πως ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μιλάνοφ (Πολιάκοφ) μέχρι να αποθεραπευτεί, αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» εκτιμούν πως θα λείψει για καιρό ακόμη ο Βούλγαρος μπακ. Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ από τη Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ