aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτην Κύπρο ο μάνατζερ του Καρλάο

Στην Κύπρο ο μάνατζερ του Καρλάο

“Ο Καρλάο έχει συμπρωταγωνιστή στο κακόγουστο σίριαλ που έχει ξεκινήσει και αυτός ονομάζεται Αλεσάντρο ντα Σίλβα”, όπως αναφέρει η οπαδική ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, apoel.net, και προσθέτει:

“Πρόκειται για τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο σε όλα όσα συμβαίνουν αφού για οικονομικούς λόγους επιθυμεί την μεταγραφή του παίκτη. Ο Ντα Σίλβα σύμφωνα με πληροφορίες μας βρίσκεται από χτες στην Κύπρο χωρίς όμως να έχει έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με τη διοίκηση της ομάδας μας, γεγονός που εκ πρώτης δημιουργεί κάποιες απορίες.

Αν υπάρχει λογική στο όλο θέμα αυτή λέει ότι ο μάνατζερ του Καρλάο θα κάνει κάποια κίνηση τις επόμενες ώρες έτσι ώστε να τροχοδρομηθούν οι εξελίξεις. Η τροπή που πήρε ήδη η κατάσταση οδηγεί σε διακοπή της συνεργασίας, η οποία αν επιβεβαιωθεί θα έχει αρνητικές προεκτάσεις και για τις δύο πλευρές

Από την μια ο ΑΠΟΕΛ θα χάσει τον καλύτερο του αμυντικό ενώ οι Καρλάο και Ντα Σίλβα θα ταλαιπωρηθούν αφάνταστα. Η γνωστή ιστορία της αποζημίωσης των 300 χιλιάδων ευρώ διευκρινίστηκε και προ ημερών από τον Πετεβίνο. Αυτό το ποσό προκύπτει και μπορεί να καταβληθεί στον ΑΠΟΕΛ κάτω από ειδικές περιπτώσεις και αυτές δεν αφορούν πιθανή μεταγραφή του Καρλάο σε άλλη ομάδα.

Είναι για αυτό που η πλευράς μας υποστηρίζει ότι οποιαδήποτε ομάδα εγγράψει τον παίκτη στο δυναμικό της θα έχει σοβαρές οικονομικές κυρώσεις από την UEFA στην οποία θα οδηγηθεί η υπόθεση.

Βασικά η πλευρά του παίκτη οδηγεί τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις εκτός και αν προβεί σε μια απίθανη κωλοτούμπα. Και αυτό γιατί δεν φαίνεται ότι υπάρχει ομάδα που είναι διαθετημένη να δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 600-700 χιλιάδων ευρώ για να αποκτήσει τον Καρλάο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ