«Στίλιτς βρες ομάδα»

Οι Ματέους Πιατκόφσκι, Τζόρντι Κοδίνα, Τάσος Κίσσας τέθηκαν επίσης εκτός πλάνου…

Μετά τους Ματέους Πιατκόφσκι, Ζόρντι Κοδίνα και Τάσο Κίσσα, που ειδοποιήθηκαν να βρουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους (και οι τρεις έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν), άλλος ένας μπήκε (και επισήμως) στη «μαύρη» λίστα.

Δεν είναι άλλος από τον Σεμίρ Στίλιτς, με το μήνυμα της διοίκησης να είναι ξεκάθαρο στον Βόσνιο επιτελικό μέσο: «Βρες ομάδα και από εμάς είσαι ελεύθερος να πας».

Ο Στίλιτς, που δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλες δύο σεζόν, διαμήνυσε στους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ πως θα προσπαθήσει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, έχει προταθεί (και) σε ομάδες της Πολωνίας, χωρίς να προκύπτουν επί της παρούσης ουσιαστικές εξελίξεις.

Ο Βόσνιος διατηρεί υψηλό συμβόλαιο και σε συνδυασμό με την πενιχρή προσφορά του, κρίθηκε σκόπιμο να ειδοποιηθεί για τη σχετική απόφαση. Και για τους τέσσερις προαναφερθέντες παίκτες, εννοείται πως η διοίκηση θέλει να ανιχνεύσει την καλύτερη, υπό τις περιστάσεις, οικονομική φόρμουλα αποδέσμευσής τους και αναλόγως θα προχωρήσει στα επόμενα θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ