«Στίλιτς, Στίλιτς είσαι εδώ;»

Για το τι φταίει και δεν λέει να πάρει μπρος, δικαιώνοντας έτσι τις προσδοκίες που γεννήθηκαν


Για το τι φταίει και ο Σεμίρ Στίλιτς δεν λέει να πάρει μπρος, δικαιώνοντας έτσι τις προσδοκίες που γεννήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι με την απόκτησή του (υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας), έχουν χυθεί τόνοι από μελάνι.

Το βασικό ζητούμενο δεν είναι τι έγινε ή τι έκανε ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός, αλλά το πώς θα συμπεριφερθεί αγωνιστικά στην τελική ευθεία των υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ.

Τώρα, δηλαδή, που η μπάλα θα «καίει» όσο ποτέ προηγουμένως, ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να βρει το… κουμπί του και η ομάδα να επωφεληθεί των ικανοτήτων του.

Έστω και τώρα, στον σύλλογο ευελπιστούν ότι ο 28χρονος θα μπει στο πλάνο παραμένοντας προσηλωμένος σε αυτό και θα καταφέρει εν τέλει να ξεδιπλώσει στο γήπεδο τις ποδοσφαιρικές αρετές του, δίνοντας τις δέουσες λύσεις. Μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Καβενάγκι, αλλά και την απουσία από τα επόμενα παιχνίδια του Τόμας ντε Βινσέντι, ο ακριβοπληρωμένος Βόσνιος καλείται να μοιράσει «απαντήσεις».

Σε διαφορετική περίπτωση, τα σύννεφα όσον αφορά στο μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ θα πυκνώσουν και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί πως από τη 19η αγωνιστική και εντεύθεν, έχει αγωνισθεί ως αλλαγή σε τέσσερα μόλις παιχνίδια (21η, 23η, 30ή αγωνιστική), καταγράφοντας 78 λεπτά.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ