aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτα φόρτε της η μετεγγραφολογία

Στα φόρτε της η μετεγγραφολογία

Δίνουν και παίρνουν τα μετεγγραφικά σενάρια για τον Γενάρη και σχεδόν καθημερινά νέα ονόματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τις προάλλες ήταν ο Κάτσε (το διέψευσε στον Active 107.4 & 102.5 ο Νεκτάριος Πετεβίνος) και ο Ντόνις Αβντιγιάιγ.

Χθες στη λίστα προστέθηκαν τα ονόματα των Ερντάλ Ρακίπ και Μπρούνο Ροντρίγκεζ (φωτό)! Όσο περνούν οι μέρες όλο και νέα ονόματα θα προστίθενται στη λίστα, ενώ στην αναμονή βρίσκεται και ο Ντελατόρε. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, ενώ άνθρωπος των γαλαζοκίτρινων τον είδε και αγωνιζόμενο, αλλά όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών, «όταν θα υπάρξει κατάληξη, θα εκδοθεί ανακοίνωση», πράγμα που πάει να πει πως «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»!

Εν τω μεταξύ, η περιπέτεια του Βάτερμαν πλησιάζει κι αυτού (όπως και του Νικόλα Ιωάννου) προς το τέλος της. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας θα μπει σύντομα κι αυτός στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Πέρεθ τα πήγε πολύ καλά ώς τώρα και αντικατέστησε επάξια τον Βάτερμαν, όταν όμως ο Ολλανδός θα είναι έτοιμος, θεωρείται παραπάνω από σίγουρο πως αυτός θα πάρει και πάλι τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί είναι το τι θα γίνει με τους (εκ νέου) τέσσερις τερματοφύλακες που θα υπάρχουν στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ