aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτα «χνάρια» των Ουκρανών

Στα «χνάρια» των Ουκρανών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Οι μέτοχοι του ΑΠΟΕΛ αναμένεται πως θα ενημερωθούν στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας για την πορεία των επαφών με τους Ουκρανούς επιχειρηματίες, οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για να αγοράσουν αδιάθετες μετοχές που ανέρχονται περίπου στις 2.500.000.

Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί τα τελευταία 24ωρα και ασφαλώς, οι ξεκάθαρες τοποθετήσεις θα ρίξουν πολύ περισσότερο φως όσον αφορά στην προοπτική των όλων ενεργειών.

«Εδώ και αρκετό καιρό ο κ. Πετρίδης κυρίως προσπαθεί να βρει επενδυτές, έχει αναλωθεί αρκετός χρόνος, υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχει ενδιαφέρον, όμως δεν πρέπει να ψηλώνουμε τον πήχη και τις προσδοκίες του κόσμου. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν δεν υπάρχει επίσημη κατάληξη, δεν υπάρχει τίποτα.

Άρα υπομονή και θα δούμε. Αυτό δεν έχει καμία σχέση, όμως, με την προσπάθεια που θα γίνει για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να μπει σε τροχιά οικονομικής περισυλλογής», δήλωσε, μεταξύ άλλων, χθες στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε το top 5 των μεγαλομετόχων της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ: 1) Metin Enterprises Limited 8,50%, 2) Kaldyn Assets Limited 8,50%, 3) Αριστείδης Σακκόραφος 6,64%, 4) Νέαρχος Πετρίδης 6,51%, 5) Γιάννος Ιωαννίδης 4,50%.

Εννοείται πως σε περίπτωση που οι ξένοι επενδυτές ρίξουν «ζεστό» χρήμα, θα προκύψουν ουσιαστικές ανακατατάξεις σε επίπεδο μεγαλομετόχων, δημιουργώντας μια νέα τάξη πραγμάτων στη σχετική πυραμίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ