aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣκληρό πόκερ με Βιέιρα, «βλέπει» διακριτικά Αλάρ!

Σκληρό πόκερ με Βιέιρα, «βλέπει» διακριτικά Αλάρ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Η απόκτηση Χούγκο Βιέιρα δεν είναι δεδομένη. Ο Πορτογάλος έριξε μεν τις οικονομικές του απαιτήσεις, όμως υπάρχει μικρή διαφορά η οποία καταβάλλεται προσπάθεια να γεφυρωθεί.

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε την τελική του πρόταση, ο ίδιος αξίωσε συγκεκριμένο ποσό σε μπόνους το οποίο οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπορούν να καλύψουν ολοκληρωτικά και όπως πληροφορηθήκαμε από την πλευρά του παίκτη ίσως και αύριο να δώσει την τελεσίδικη απάντησή του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πιο κοντά στα γαλαζοκίτρινα ο Βιέιρα

Πάντως, οι πρωταθλητές αν δεν υπάρξει θετική κατάληξη με τον Βιέιρα θα στραφούν στην περίπτωση Αλάρ, ο οποίος αρχικά ήταν ο μεγάλος στόχος.

Οι απαιτήσεις της Στουρμ Γκρατς κρίθηκαν πολύ ψηλές, ωστόσο τις τελευταίες μέρες και μετά την στασιμότητα που υπήρχε με τον Πορτογάλο υπήρξε ξανά επαναπροσέγγιση.

Οι Αυστριακοί φαίνεται πως έριξαν τις απαιτήσεις τους, υπάρχει ακόμα διαφορά και αν δεν προκύψει συμφωνία με τον Βιέιρα δεν αποκλείεται να κινηθούν για τον Αυστριακό επιθετικό αφού ο Μπαλταζάρ θέλει το νέο απόκτημα μαζί του στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ