«Σκληρή διαπραγμάτευση για πώληση του παίκτη στον ΑΠΟΕΛ»

Πέρυσι ο μετεγγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ είχε «κοπεί» από την Λιλ, λόγω ιατρικών εξετάσεων

Για προσπάθεια της Σάντος να πουλήσει τον Καζού σε ευρωπαϊκό σύλλογο κάνει λόγο δημοσίευμα της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ιστορικός σύλλογος επιθυμεί να παραχωρήσει με ελευθέρα μετεγγραφή τον αριστερό μπακ, ώστε ν’ αποκομίσει  αφενός κέρδος και αφετέρου να απεμπλακεί από το ψηλό συμβόλαιο που διατηρεί.

Διαβάστε επίσης: Συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων στην πρώτη μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ, όπως αναφέρουν οι βραζιλιάνοι και πιστοποίησε σε πρόσφατες δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «Αctive» ο Πρόδρομος Πετρίδης, ήταν η τελευταία ομάδα με την οποία διαπραγματεύτηκε η Σάντος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι διαπραγματεύσεις ήταν «σκληρές» καθώς η Σάντος επιδίωξε να κλείσει συμφέρουσα συμφωνία (οι πληροφορίες έκαναν λόγο για δανεισμό δύο ετών και οψιόν αγοράς 1,5 εκατομμυρίου ευρώ), εντούτοις έπεσαν στο «κενό» την περασμένη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης: Πότε ρίχνονται στη «μάχη» ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλωνας και Ανόρθωση

Το όλο θέμα, όπως αναφέρουν οι βραζιλιάνοι δεν έκλεισε οριστικά, καθώς δόθηκε χρόνος στους διοικούντες την Σάντος για να απαντήσουν τις επόμενες μέρες στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ.

Ο Καζού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρυσι βρέθηκε πολύ κοντά στη Λιλ, όμως η μετεγγραφή ναυάγησε, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή βρίσκονται στην Ευρώπη, καταλήγει το ρεπορτάζ, και επιδιώκουν να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή αν και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο λόγω των απαιτήσεων της Σάντος. Εφόσον ο Καζού δεν πάρει μετεγγραφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ