aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣειρά παίρνει τώρα ο Νατέλ

Σειρά παίρνει τώρα ο Νατέλ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μετά και την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Γιόαν Ταβάρες, ο επόμενος μετεγγραφικός στόχος που (λογικά) παίρνει σειρά για τον ΑΠΟΕΛ είναι ο Λεό Νατέλ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, την απόκτηση του οποίου είχε μάλιστα προαναγγείλει και ο πρόεδρος των γαλαζοκίτρινων, Πρόδρομος Πετρίδης, μένει να ανακοινωθεί και επίσημα από τους πρωταθλητές, πράγμα που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Δείτε επίσης: O AΠΟΕΛ αξιολογεί Ρομάν Ζοζούλια! (video)

Ένα ακόμα θέμα που «τρέχει» και βρίσκεται σε εξέλιξη είναι αυτό με τον επιθετικό με τα ονόματα των Γκιουρίς και Ζουζούλια να είναι αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Από εκεί και πέρα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε ό,τι αφορά τους τερματοφύλακες στον ΑΠΟΕΛ για τη νέα σεζόν. Ο Μπόι Βάτερμαν και ο Ράφαελ Ρόμο θα είναι το δίδυμο και από εκεί και πέρα θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο τρίτος. Ο Παρασκευά ή ο Νεόφυτος Μιχαήλ, για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον η ΑΕΛ και μια, δυο άλλες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ