aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣε φουλ ρυθμό σήμερα

Σε φουλ ρυθμό σήμερα

«Γέμισε» από χθες το προπονητικό κέντρο της ομάδας καθώς στις προπονήσεις επέστρεψαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Οι Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου και Γιώργος Εφραίμ έκαναν αποθεραπεία και σήμερα αναμένεται πως θα προπονηθούν σε φουλ ρυθμό. Όσον αφορά στον Γιάννη Γιαννιώτα (φωτό), που είχε υποχρεώσεις με την εθνική Ελλάδας, επέστρεψε αργά χθες βράδυ στην Κύπρο και έτσι στη σημερινή προπόνηση θα δώσει το «παρών» του.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο στο στάδιο «Αμμόχωστος», αρχίζει στις 20:00 και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα το παρακολουθήσουν από τη νότια εξέδρα. Η προπώληση συνεχίζεται και οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως ακολούθως: κανονικό 15 ευρώ, μαθητικό 10 ευρώ και παιδικό 1 ευρώ.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ