aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣάρωσε τα μετάλλια ο ΑΠΟΕΛ

Σάρωσε τα μετάλλια ο ΑΠΟΕΛ

Η αγωνιστική ομάδα Κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε στον Μαραθώνιο Ανοικτής Θάλασσας που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης το σαββατοκύριακο 08 και 09 Οκτωβρίου στην Λάρνακα.

H επίσημη ενημέρωση:

Η αγωνιστική ομάδα Κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ  κυριάρχησε στον Μαραθώνιο Ανοικτής Θάλασσας που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης το σαββατοκύριακο 08 και 09 Οκτωβρίου στην Λάρνακα. Η ομάδα μας κατέκτησε με μεγάλη διαφορά την 1η θέση του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με 119 βαθμούς.

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε “κατάληψη” του βάθρου, με την συλλογή οχτώ μεταλλίων από τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του ομίλου. Ταυτόχρονα, ο πρωταθλητής του ΑΠΟΕΛ Νικόλας Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος νικητής του Διεθνή Αγώνα της απόστασης 2.5 χιλιομέτρων και έκανε την πατρίδα μας περήφανη με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου κατά την απονομή.

Η σκληρή προετοιμασία τριών μηνών για τους συγκεκριμένους αγώνες απέφερε  καρπούς και την μεγάλη αυτή επιτυχία του τμήματος. Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της ομάδας μας, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας κα Τόνι Μίτοβα, ακολούθησαν προετοιμασία στη θάλασσα από τα μέσα Αυγούστου προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και να κατακτήσουν την κορυφή.

Οι πρωταθλητές του ΑΠΟΕΛ, ο Νικόλας Ιωαννίδης και η Έλενα Μικελλίδη τερμάτισαν πρώτοι στην απόσταση των 2.5 και πέντε χιλιομέτρων στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών.

Το Σάββατο έλαβαν χώρα οι αγώνες των πέντε χιλιομέτρων.

Στην Κατηγορία Γυναικών το Σωματείο μας κατέκτησε τις τρεις πρώτες θέσεις του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, με πρώτη την Έλενα Μικελλίδη δεύτερη την Δέσποινα Λοΐζου και τρίτη την Χριστίνα Σιεχάτε.

Στην Κατηγορία Ανδρών, ο Νικόλας Ιωαννίδης τερμάτισε στην 1η θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα και όγδοος στον Διεθνή Αγώνα, ενώ ο Αντρέας Κυλίλης τερμάτισε δεύτερος στην εγχώρια διαδρομή.

Την Κυριακή διεξήχθησαν οι αγώνες των 2.5 χιλιομέτρων. Η Έλενα Μικελλίδη και ο Νικόλας Ιωαννίδης κατέκτησαν πάλι την 1η θέση και ο Ανδρέας Κυλίλης κατέλαβε τη δεύτερη στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Η νίκη του Νικόλα προήλθε μέσα από τον Διεθνή Αγώνα (γίνονται ταυτόχρονα), γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι αθλητές/τριες και η προπονήτρια του Σωματείου μας κα Τόνι Μίτοβα, που έκαναν περήφανη την Κύπρο στον Διεθνή Αγώνα και ανέβασαν τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση του Παγκύπριου Πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ