aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣαν το ψάρι έξω από το νερό ο Μπρεσάν

Σαν το ψάρι έξω από το νερό ο Μπρεσάν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ γνώριζαν εδώ και καιρό ότι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να αποχωρήσει ο Τομάς ντε Βινσέντι, γι’ αυτό και προχώρησαν προς το τέλος του περασμένου Ιουνίου στην απόκτηση του Ρενάν Μπρεσάν. Ενός παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Αργεντινό.

Ενάμιση μήνα μετά, λοιπόν, ο Βραζιλιάνος εξακολουθεί να μοιάζει σαν το ψάρι έξω από το νερό, σκορπώντας την ανησυχία όσον αφορά στην ορθότητα της επιλογής, έστω και αν κρίνουν πολλοί ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Το πρώτο δείγμα, όμως, είναι ανησυχητικό… Μετά τα φιλικά παιχνίδια και τον χρόνο συμμετοχής που πήρε στη ρεβάνς με τη ΤNS, πρόσθεσε προχθές στα πόδια άλλα 58 λεπτά. Σε άλλο ένα ματς χάθηκε στο πλήθος, αδυνατώντας να αποδώσει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ της μεσαίας και της επιθετικής γραμμής.

Βρίσκεται πολύ πίσω από τον καλό εαυτό του, τουλάχιστον αυτόν που αποτύπωσε κατά την παρουσία του στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, βάζοντας έτσι σε σκέψεις τον προπονητή του και όχι μόνο. Ήταν αργός, δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με τους παίκτες που τον περιτριγύριζαν στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης της ομάδας, ενώ στο δεύτερο μέρος ξέμεινε από δυνάμεις.

Το μόνο σίγουρο επί της παρούσης είναι ότι επιβάλλεται να δουλέψει πολύ περισσότερο ώστε να εγκλιματιστεί το νέο της καριέρας του και να αποδώσει τα προσδοκώμενα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ