aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροτάθηκε στην Παλμέιρας ο Καρλάο!

Προτάθηκε στην Παλμέιρας ο Καρλάο!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Την επιθυμία όπως επιστρέψει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παλμέιρας φαίνεται πως έχει ο Καρλάο. Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλιά, ο 32χρονος αμυντικός έχει προταθεί στον προπονητή των «Μεγάλων Πράσινων» Ρότζερ Μασάδο, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι μια τέτοια κίνηση ενίσχυσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξυπόλητος… στα αγκάθια ο ΑΠΟΕΛ

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «esportes.yahoo.com», παρόλο που στον 43χρονο τεχνικό αρέσει ο Καρλάο «η συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκει κάποια αντίσταση από το διοικητικό συμβούλιο». Ο δημοσιογράφος Ζόρζε Νίκολα φαίνεται όμως πως δεν είναι καλά πληροφορημένος αφού λέει στο ρεπορτάζ του ότι «Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος βρίσκεται εκτός χώρας τα τελευταία δέκα χρόνια, μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από τον ΑΠΟΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιταλικές και αγγλικές «σειρήνες» για τον Γκρούμπατς!

Θυμίζουμε ότι ο Καρλάο αγωνίζεται στους «γαλαζοκίτρινους» με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, επομένως για να μετεγγραφεί στην Παλμέιρας θα πρέπει είτε να μείνει ελεύθερος είτε να τον αγοράσει η βραζιλιάνικη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ