aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρόταση από τη Μεγάλη Βρετανία για τον Μακρή!

Πρόταση από τη Μεγάλη Βρετανία για τον Μακρή!

Την επόμενή του ποδοσφαιρική στέγη ψάχνει ως γνωστόν ο Ανδρέας Μακρής, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε από πλευράς ΑΠΟΕΛ ότι είναι εκτός πλάνου και πως θα παραχωρηθεί δανεικός.

Για τον Κύπριο επιθετικό, ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων οι Λεβαδειακός, ΟΦΗ και Λαμία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, πρόταση στον 20χρονο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, υποβλήθηκε και από ομάδα της Σκωτίας της οποίας το όνομα παραμένει… μυστικό.

Διαβάστε επίσης: Ο Μακρής και οι επόμενες κινήσεις

Υπενθυμίζουμε πως ο διεθνής Κύπριος επιθετικός, είναι εξοικειωμένος με το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς για μία σεζόν αγωνίστηκε στην Γουόλσολ (2016-17), ομάδα της Γ’ Κατηγορίας της Αγγλίας, από την οποία τον αγόρασε ο ΑΠΟΕΛ πέρυσι το Καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Αινιγματικός, ίσως πικραμένος και… «πάρτε με τηλέφωνο»

Ο Μακρής αξιολογεί προσεκτικά όλες τις προτάσεις που έχει ενώπιων του, θα επιδιώξει να επιλέξει το καλύτερο δυνατό για τον ίδιο και δεν θα αργήσει να πάρει την τελική απόφασή του όσον αφορά στο μέλλον του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ