Προστατεύει τον Ζαχίντ ο Μπαλταζάρ!

Βρίσκεται στα όρια του ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός

Γράφει ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 4άρα επί της Ομόνοιας και παρέμεινε ζωντανός στην υπόθεση τίτλος έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Το 5Χ3 έγινε τώρα 4Χ3 και αυτό έχουν πλέον ως στόχο οι γαλαζοκίτρινοι που κρατούν την τύχη στα χέρια τους στην υπόθεση τίτλος.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ πανηγύρισε την 2η νίκη του με τον ΑΠΟΕΛ σε 3 αγώνες με τον Πορτογάλο τεχνικό να καλείται να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ από την στιγμή που βλέπει η ομάδα του να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Ένας από τους παίκτες που χρειάζεται ειδική «προστασία» είναι ο Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός έχει συμπληρώσει 12 μήνες στα γήπεδα με 57 παιχνίδια στα πόδια του αριθμός εξωπραγματικός σε μια αγωνιστική χρονιά και δικαιολογημένα παρουσιάζει μια πτώση στην απόδοση του.

Χρειάζεται ανάσες για να βγάλει την χρονιά και να βοηθήσει στα δύσκολα αφού σε αντίθετη περίπτωση ενδεχομένως να έρθει ένας τραυματισμός που θα τον αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός.

Είναι γι’ αυτό που μετά από τις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πρόσφατα κρίθηκε σκόπιμο να δώσουν στον Ζαχίντ χρόνο να πάρει τις απαιτούμενες ανάσες αφού ήταν στα όρια του.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός από τις 3 Απριλίου του 2017 όταν αγωνίστηκε κόντρα στην  Βίκινγκ και μέχρι τις 27 Αυγούστου που έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Βαλέρεγκα είχε 22 συμμετοχές με 8 γκολ και 9 ασίστ, ενώ ερχόμενος στον ΑΠΟΕΛ μπήκε αμέσως στα βαθιά και μετρά ήδη 35 συμμετοχές με 9 γκολ και 16 ασίστ.

Οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές αφού σε 57 αγώνες πέτυχε 17 γκολ και μοίρασε 25 ασίστ γι’ αυτό και στον ΑΠΟΕΛ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να κάψουν το μεγαλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να τον προστατεύει όσο μπορεί για να τον έχει έτοιμο στα παιχνίδια που θα χρειαστεί να δείξει την αξία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ