Πρόσληψη Σιαμαρή και Σωτηρίου

Την πρόσληψη του Μάριου Σιαμαρή στην θέση του επικεφαλής του φυσιοθεραπευτικού τμήματος της ομάδας και του Χρίστου Σωτηρίου στην θέση του Βοηθού Γυμναστή Φυσικής Κατάστασης/Αποκατάστασης ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάριου Σιαμαρή στην θέση του επικεφαλής του φυσιοθεραπευτικού τμήματος, της ομάδας μας.

Ο Μάριος Σιαμαρής σπούδασε στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης αποφοιτώντας με το πτυχίο φυσικοθεραπείας. Εργάστηκε στον Εθνικό Άχνας από το 2005 μέχρι και το 2015.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει επίσης την πρόσληψη του Χρίστου Σωτηρίου στην θέση του Βοηθού Γυμναστή Φυσικής Κατάστασης/Αποκατάστασης.

Ο Χρίστος Σωτηρίου αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Εργάστηκε ως γυμναστής στην Ομόνοια Αραδίππου, στην Changchun Yatai και στην Εθνική Παίδων.

Επιθυμούμε παράλληλα να απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Κώστα Βωνιάτη (επικεφαλής φυσιοθεραπευτικού τμήματος ΑΠΟΕΛ) για την 8χρονη προσφορά του στην ομάδα. Η παρουσία του συνδέθηκε με μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Ταυτόχρονα ευχαριστούμε θερμά και τον γυμναστή αποκατάστασης Ανδρέα Νεοφύτου για την πολύχρονη προσφορά του στον ΑΠΟΕΛ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ