«Πρέπει να θεωρείται κλειδωμένη η επιστροφή του Γιαννιώτα»

Ο διεθνής εξτρέμ επιστρέφει στον Πειραιά με το τέλος της τρέχουσας σεζόν...

Ο Ευάγγελος Μίχος στη στήλη Insert & Delete της ελληνικής έκδοσης του «Goal», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Γιάννης Γιαννιώτας. Έγραψε πως οι πληροφορίες του αναφέρουν πως η επιστροφή του διεθνούς εξτρέμ στον Ολυμπιακό Πειραιώς θεωρείται δεδομένη, υπογραμμίζοντας πως δεν θα περάσει από… δοκιμαστικά τεστ στην προετοιμασία του καλοκαιριού, όπως έγινε για παράδειγμα πέρυσι. Αυτή είναι συμφωνία με τον ατζέντη του, όπως σημείωσε χθες.

Ο Μίχος, έγκυρος αθλητικός ρεπόρτερ, έγραψε στη στήλη του για τον Γιαννιώτα που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον ΑΠΟΕΛ, τα ακόλουθα: «Μπορεί ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ακόμη να μην έχει κλείσει, η επιστροφή, όμως, του διεθνούς ακραίου από το δανεισμό του στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να θεωρείται κλειδωμένη.

Για την ακρίβεια έχει ήδη αποφασιστεί -από τον προηγούμενο μήνα- με τον Γιάννη Γιαννιώτα να γυρίζει για να μείνει αυτήν τη φορά στο ρόστερ των ερυθρόλευκων. Δηλαδή δεν θα  περάσει από… δοκιμαστικά τεστ στην προετοιμασία. Η συμφωνία με τον ατζέντη του είναι να κάτσει μια ολόκληρη σεζόν για να του δοθούν οι ευκαιρίες που δεν είχε μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό και αναλόγως να κριθεί το επόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε μιλάμε πλέον για μόνιμο στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας επί εποχής Σκίμπε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ