aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρεμιέρα με υψηλούς στόχους

Πρεμιέρα με υψηλούς στόχους

Με υψηλούς στόχους και μια πορεία καλύτερη από την περσινή εισέρχεται στο φετινό πρωτάθλημα Πετόσφαιρας ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λευκωσίας θα φιλοξενήσει απόψε στο «Λευκόθεο» (20:00) την ΑΕ Καραβά και αισιοδοξεί να κάνει ποδαρικό με το δεξί.         

Ο ΑΠΟΕΛ θα παραταχθεί στο νέο πρωτάθλημα με νέο προπονητή, τον Γιάννη Μέλκα και αρκετούς καινούργιους πετοσφαιριστές που μπορούν να προσδώσουν περαιτέρω δυναμική και να βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Η ομάδα της Λευκωσίας ενισχύθηκε με έξι πετοσφαιριστές. Τον Βραζιλιάνο Βερίσιμο που πέρυσι βρισκόταν στον κυπελλούχο Παφιακό, τον επίσης Βραζιλιάνο Αλεσάντρο Λούνα και τον Σλοβένο Ζλάτκο Πούλκο. Οι δυο τελευταίοι στο παρελθόν αγωνίστηκαν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης, αποκτήθηκαν οι Χαμαγιούν (Αναγέννηση Δερύνειας) και τα αδέλφια Χρυσοστόμου, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης που την περσινή περίοδο ήταν στον Παφιακό και Ανόρθωση αντίστοιχα.

Το ρόστερ συμπληρώνουν οι παλιοί Χαλούμης, Χατζηπαύλου, Χάσικος, Κύριλλος, Παντελή, Κυπριανού, Λαγού. Η προετοιμασία για το αποψινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε με δυο προβλήματα. Οι Παντελή και Χάσικος έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ