aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠολυδιάστατη η σημασία της ενίσχυσης

Πολυδιάστατη η σημασία της ενίσχυσης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η σημασία της μετεγγραφής του επιθετικού είναι πολυδιάστατη για τον ΑΠΟΕΛ, αφού είναι στη μέση και το Γιουρόπα Λιγκ. Διοργάνωση στην οποία οι γαλαζοκίτρινοι επενδύουν πολλά, για διάκριση και όχι μόνο.

Αφενός γιατί ο όμιλος είναι βατός και προσφέρεται για να διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στους «32» και αφετέρου γιατί έχουν ανάγκη τους βαθμούς -στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ- και πακέτο με το αγωνιστικό πάει και το οικονομικό. Η περίπτωση του Αΐλτον, πέρα από τα πολλά θετικά που συγκεντρώνει, έχει ως αδυναμία το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος δεν έκανε καθόλου προετοιμασία φέτος.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο 32χρονος επιθετικός θα χρειαστεί και κάποιο χρονικό διάστημα (ένα, ενάμιση μήνα) για να μπορέσει να μπει στην ομάδα και να βοηθήσει ουσιαστικά. Για τον ΑΠΟΕΛ, βέβαια, εκείνο που προέχει είναι να προσθέσει στο ρόστερ του τον παίκτη εκείνον που θα κάνει τη διαφορά, για να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Οι πληροφορίες πάντως επιμένουν ότι οι πρωταθλητές θα ενισχύσουν τη γραμμή πυρός τους, πριν εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος (δηλαδή απόψε τα μεσάνυκτα) και μάλιστα ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί θα είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ