aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Ο ΑΠΟΕΛ αγκαλιά με τη 2η θέση

Πόλο: Ο ΑΠΟΕΛ αγκαλιά με τη 2η θέση

Τον πρωταθλητή, τον γνωρίζαμε εδώ και κάποιες αγωνιστικές. Το Σαββατοκυρίακο, μετά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αγκαλιά με την δεύτερη θέση . Οι γαλαζοκίτρινοι με τη νίκη τους στην Πάφο επί του τοπικού ομίλου ξέφυγαν στο +6 και όλα δείχνουν πως όλα πήραν τον δρόμο τους. Στους άλλους αγώνες είχαμε επικράτηση των φαβορί με την Μέσα Γειτονιά να πετυχαίνει σκορ ρεκόρ επί της Λάρνακας με 24-1.

Μεγάλο παιγνίδι έγινε στο κολυμβητήριο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης», με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει τη νίκη 13-12 και να καπαρώνει τη 2η θέση στη βαθμολογία. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γαλαζοκίτρινους ο τερματοφύλακας Ανέστης Βασιλείου, ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι των αντιπάλων, το ένα πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και το άλλο 47 δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή!

Ο Βασιλείου έκοβε (αφού είχε και πολλές άλλες μεγάλες αποκρούσεις) και ο Νικολάου έβαζε και ήταν ο άλλος μεγάλος πρωταγωνιστής με τα έξι γκολ που πέτυχε. Με τη νίκη του αυτή ο ΑΠΟΕΛ αγκάλιασε τη 2η θέση στη βαθμολογία και όλα δείχνουν πως θα είναι ο δευτεραθλητής στη φετινή περίοδο.

ΑΠΟΕΛ – Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ 13-12

ΑΠΟΕΛ (Ανδρέας Κυθρεώτης): Βασιλείου, Ιωσήφ, Αλκιβιάδης, Μαννούρης, Θεοφανίδης, Μηλάς, Κτωρίδης (1), Σιακάς, Μπαγλαντζής (1), Νικολάου (6), Προδρόμου (5), Βασιλείου, Πάλλης.

Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ (Κλείτος Σωτηρίαδης): Μιχαήλ, Ιωάννου, Μακρή, Σέλη (2), Ναζίρης (1), Ιωαννίδης (2), Ευσταθίου (4), Νικόλοφ (3), Χριστοδούλου, Ζαχαριάδης, Ηρακλέους, Κυριάκου, Ανδρονίκου.

Ν.Ο.ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – Ν.Ο.ΛΕΜΕΣΟΥ 14 – 6

Σε περίπατο εξελίχθηκε για τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας το παιγνίδι του με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού. Η Λευκωσία πήρε άνετη νίκη επί της αντιπάλου του με 14 – 6, έχοντας πρώτους σκόρερ τον Μάντη με πέντε και τους Λοΐζου Ανδρέα και Μαύρο με τρία.

Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Τζορτζ Ναρούζ): Σεραφείμ, Λοίζου Π. (2), Μιχαήλ, Ιωαννίδης, Σταύρου, Παλλήκαρος, Μαύρος (3), Σιδηρόπουλος, Μάντης (5), Λοίζου Α. (3), Σιεχάτε, Σανιδάς (1), Τομάζος.

Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ (Ιάσων Λέτσιος): Παπασπυρόπουλος, Σουρουλλάς Μ., Σουρουλλάς Α., Αλιχανίδης (6), Μαυρομούστακης, Σ. Χορμπατζχιάν, Κουπέπας, Θεοδοσίου, Μυλωνάς, Φ. Χορμπατζιάν.

Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ – Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ  1-24

Σκορ μαμούθ πέτυχαν οι επίδοξοι πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μέσα Γειτονιάς επί του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας. Η ομάδα της Λεμεσού έστησε στον τοίχο τον αντίπαλο της και τον «γάζωσε» 24 φορές!  Τελικό αποτέλεσμα 24-1 με τον Παναγή να βρίσκει στόχο εφτά φορές και τον Σαλάχα έξι.

Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Τάσος Τσικάρης): Ιωάννου Γ., Ιωάννου Μ., Κυριάκου (1), Ιωαννίδης, Σωτηρίου, Πουλίδης, Λούκα, Κωνσταντίνου, Τσιάρλεστος.

Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ (Κώστας Αντωνίου): Κονναρής, Μπιστούρας (2), Βασιλείου, Χριστοδούλου (2), Παναγιώτου, Σαλάχας (6), Νετέλτσιεφ (2), Μοδέστου (2), Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους (2), Παναγή (7), Κυριάκου (1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ